Verhuizing

Op een eenvoudige, doeltreffende een goedkope manier verhuizen? Dat is de kracht van Alpha verhuizingen! Een nieuwe formule met bewezen voordeel! Wij hebben alle verhuis methode onder één dak. Wilt u uw gehele verhuizing door ons laten verzorgen, of wilt u ook zelf de handen uit de mouwen steken? Bij Alpha verhuizingen bent u aan het juiste adres.

Inmiddels hebben we al een ruime ervaring in de verhuisbranche en er is geen verhuizing te bedenken die we niet kunnen organiseren en uitvoeren. Of u nu binnen Nederland of internationaal verhuisd, wij hebben de expertise in huis. Via Alpha verhuizingen kunnen wij u desgewenst op kundige wijze ondersteunen bij het in en uitpakken van de verhuisdozen. Ook het De- en monteren van meubilair en een waterbedden service valt binnen ons pakket.

Alpha verhuizingen uit Amsterdam neemt u alle zorgen uit handen. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf waar ongekend hoge service vanzelfsprekend is? Een verhuisbedrijf zonder kleine lettertjes en verrassingen achteraf?

Vraag dan bij Alpha verhuizingen gratis een vrijblijvende offerte aan.